Σφάλμα
  • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

Καλή δουλειά στο τμήμα κωπηλασίας του Ν.Α.Ο. Σούδας

Δηλώσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Κώστας Κοντομανώλης.

Εργομετρικές δοκιμασίες Κωπηλασίας Οκτ. 2014 :: Η Ομάδα του Ν.Α.Ο. Σούδας με τον Προπονητή τους κ. Δάνο Χωματά

Για εργομετρικές δοκιμασίες αθλητών-τριων του Ν.Α.Ο. Σούδας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 4-Οκτ-2014 στα Χανιά ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας, Kώστας Κοντομανώλης, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε, δηλώνοντας ότι στο τμήμα γίνεται καλή δουλειά.

Το τεστ, που έγινε εν όψει των καμπ προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων, περιελάμβανε τρέξιμο στο Ε.Σ. Χανίων και στη συνέχεια εργομετρικές δοκιμασίες στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας.

Μετείχαν επτά αγόρια και τρία κορίτσια του ΝΑΟΣ, τα οποία συνόδευε ο προπονητής τους, Δάνος Χωματάς, ενώ τις προσπάθειές τους παρακολούθησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, αλλά και γονείς.

Στις δοκιμασίες πήραν μέρος οι:
Δέσποινα Μανανεδάκη (έτος γεν. 1999) Μαρία Μακριδάκη (2000) Νίκη Μαυρίδη (2000) Θεόδωρος Χαριτάκης (1997) Σταύρος Κουρκούτης (1999) Γιάννης Κουτσούδης (1999) Γιάννης Βαβουλάκης (2000) Γιώργος Χατζηκώστας (2000) Θησέας Αρβανιτάκης (2001) Γιάννης Κοκκινάκης (2001).

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΩΛΗΣ:  Ομοσπονδιακός Προπονητής - Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας,  δήλωσε :

Εργομετρικές δοκιμασίες Κωπηλασίας Οκτ. 2014 :: Ομοσπονδιακός Προπονητής Κωπηλασίας κ.Κώστας Κοντομανώλης

Βρέθηκα στα Χανιά για να κάνουμε τα πρώτα τεστ της χρονιάς με τα παιδιά της Σούδας, εν όψει μιας διαδικασίας που θ” αρχίσει τον Ιανουάριο και μέσα από την τελική της φάση θα επιλέξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εθνικές ομάδες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων.

Δυστυχώς οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τα τελευταία χρόνια να έρθουμε στα Χανιά γι” ανάλογη διαδικασία, όμως η καλή παρουσία του Χαριτάκη στους βαλκανικούς έδωσε το έναυσμα να δούμε από πιο κοντά το τμήμα της Σούδας και μπορώ να πω ότι αυτή η πρώτη επαφή μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Υπάρχουν σωματομετρικά αλλά και τεχνικά προσόντα για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ομίλου που βοήθησε στο να έρθουμε εδώ, κάτι που εκτός των άλλων αποτελεί ψυχολογική τόνωση για τα παιδιά, αλλά και τους διοικούντες, οι οποίοι επαναλαμβάνω κάνουν καλή δουλειά και προσπαθούν για την ανάδειξη και πρόοδο της κωπηλασίας.

Στο Εθνικό Στάδιο κάναμε τεστ αντοχής για να δούμε τι καρδιοαναπνευστικό έχουμε, ενώ στο Ναυταθλητικό Κέντρο δουλέψαμε σε πιο τεχνικά θέματα και με το κωπηλατοεργόμετρο είχα την ευκαιρία να δω τις αντοχές, πνευματικές περισσότερο, αλλά και τι προπόνηση έχουν κάνει μέχρι τώρα τα παιδιά.

Η σεζόν αρχίζει στις 20 Οκτωβρίου με καμπ στις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες και την Ολυμπιακή ομάδα, ενώ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έχουμε τις πρώτες δοκιμασίες για την επιλογή των ηλικιακά μικρών ομάδων και μέσα από συνολικά τρεις δοκιμασίες θα καταλήξουμε στον βασικό κορμό τους.
 

ΔΑΝΙΗΛ ΧΩΜΑΤΑΣ:  Προπονητής Κωπηλασίας, δήλωσε :  

Είμαι στο πόστο αυτό από το 2009, όμως είχα διατελέσει και παλαιότερα προπονητής στο τμήμα. Την πρώτη χρονιά που ανέλαβα ξανά είχε έρθει πάλι ο κ. Κοντομανώλης, όμως ακολούθησε ένα κενό διάστημα, επειδή, εκτός των άλλων, δεν είχαμε και παιδιά σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Μετά τη συμμετοχή και τη διάκριση του Χαριτάκη στους βαλκανικούς αγώνες, αλλά και τη γενικά καλή παρουσία του ΝΑΟΣ σε κάθε διοργάνωση, κεντρίσαμε το ενδιαφέρον και ήρθε στα Χανιά ο ομοσπονδιακός προπονητής. Το γεγονός αυτό αποτελεί για όλα τα παιδιά ένα εξτρά κίνητρο για περισσότερη δουλειά, αφού καταλαβαίνουν και βλέπουν ότι μέσα από τον Όμιλο μπορούν να έχουν εξέλιξη και “να κτυπήσουν την πόρτα” της εθνικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό τμήμα έχουμε περίπου 20 άτομα και άλλα τόσο αποτελούν την ακαδημία μας, ενώ προπονήσεις κάνουμε στην περιοχή του Βλητέ, μέχρι τις δεξαμενές του Πολεμικού Ναυτικού και βέβαια στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας. Όπως συμβαίνει πλέον με τις οικονομικές δυσκολίες και στο χώρο του αθλητισμού, δεν μας λείπουν τα διάφορα προβλήματα και το μεγαλύτερο που αντιμετωπίζουμε έχει να κάνει με την έλλειψη του κατάλληλου αγωνιστικού υλικού.

Αν και έχουμε ικανοποιητικό αριθμό σκαφών κωπηλασίας, η ποιότητά τους δεν είναι αυτή που πρέπει και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε, στην κυριολεξία, μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες, αφού οι διαφορές χρόνου που μας αφήνουν εκτός βάθρου είναι ελάχιστες και δεν έχουν να κάνουν με τις ικανότητες των αθλητών, αλλά με τον “αέρα” που σου δίνει το σκάφος που έχει τη μεγαλύτερη καταλληλότητα.

Τα δικά μας είναι πλέον δεκαετίας και προέρχονται από την Κίνα, όμως η αντικατάσταση τους, αν δεν υπάρξει βοήθεια από φορείς και χορηγούς είναι αδύνατη, αφού ένα σκιφ, το οποίο κυρίως χρησιμοποιούμε εμείς, κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ, ενώ το διπλό σκιφ, που επίσης χρησιμοποιούμε, είναι πολύ ακριβότερο. Σ” ένα νέο σκάφος, για να έχει καλά αποτελέσματα, του δίνεται όριο ζωής περι τα 10 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι αν μπορέσουμε ν” αγοράσουμε κάποιο, θα έχουμε κάνει μια επένδυση και για τα μικρά παιδιά που ακολουθούν, όμως επαναλαμβάνω είναι δύσκολο ο Όμιλος από μόνος του να βρει τόσα χρήματα.

 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ: Αργυρός Βαλκανιονίκης 2014 δήλωσε :

Εργομετρικές δοκιμασίες Κωπηλασίας Οκτ. 2014 :: Θεόδωρος Χαριτάκης

Εδώ και περίπου 2 χρόνια προσπαθούσα για μια θέση στην εθνική ομάδα. Τον περασμένο Απρίλιο πήρα πρώτη φορά μέρος σε προπόνηση των εφήβων και τελικά επιλέχθηκα για το βαλκανικό πρωτάθλημα.

Σίγουρα αισθάνθηκα μεγάλη ικανοποίηση, ήταν η επιβράβευση των κόπων μου και θα είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά μια σημαντική διοργάνωση στο εξωτερικό. Βέβαια η χαρά έγινε ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που φόρεσα, ως μέλος της ομάδας του τετραπλού σκιφ, το ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες που έγιναν στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Όσον αφορά τον ΝΑΟΣ, πιστεύω ότι όλοι στο τμήμα, αλλά και στον Όμιλο, γενικότερα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Προσωπικά δεν θα μπορώ τη νέα σεζόν να δουλέψω όπως πρέπει, αφού η Γ” Λυκείου έχει αυξημένες απαιτήσεις, αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να παραμείνω μέλος της εθνικής, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει στο καλεντάρι το παγκόσμιο εφήβων στη Βραζιλία.

Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχω και τον αθλητικό στόχο». * Γεννήθηκε στις 21-5-1997, ασχολείται με την κωπηλασία 7 χρόνια και πέρυσι κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ στο 79 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Καστοριά, και πρίν ένα μήνα περίπου στέφθηκε Αργυρός Βαλκανιονίκης.

ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014 Αποτελέσματα Αγώνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιοι Διασιλογικοι Αγώνες Κωπηλασίας ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014  :: Ομάδα Ν.Α.Ο. Σούδας

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Α.Ο. Σούδας από τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας “Σαλαμίνεια 2014”, λίγες ημέρες πριν τις εργομετρικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδος, που θα διεξαχθούν το Σάββατο την 4 Οκτωβρίου στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας,  υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού προπονητή κωπηλασίας κ. Κώστα Κοντομανώλη.

Στους αγώνες, που διεξήχθησαν  στις 28 Σεπτεμβρίου 2014  στη Σαλαμίνα με συμμετοχή 13 ομίλων και 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα, τα πληρώματα του Ν.Α.Ο. Σούδας κατέκτησαν 2 αργυρά και  2 χάλκινα μετάλλια και πλασαρίστηκαν μέσα στις πρώτες 6 θέσεις κατάταξης.


Συγκεκριμένα:

1. Χατζηκώστας Χρήστος κατέλαβε την 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο) στην κατηγορία σκιφ παίδων ανάπτυξης γεννηθέντες το έτος 2003.

2. Κουτσούδης Ιωάννης κατέλαβε την 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο) στο σκίφ παίδων.

3. Αρβανιτάκης Θησέας και Κοκκινάκης Ιωάννης κατέλαβαν την 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκίφ παίδων ανάπτυξης.

4. Μανανεδάκη Κατερίνα και η Βεργανελάκη Ελευθερία κατέλαβαν την 3η Θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.

5. Κουρκούτης Σταύρος κατέλαβε την 4η θέση στο Σκιφ παίδων.

6. Μανανεδάκη Δέσποινα και η Μακριδάκη Μαρία κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό σκίφ κορασίδων.

7. Χατζηκώστας Γιώργος και Βαβουλάκης Ιωάννης κατέκτησαν την 4η θέση στο διπλό σκιφ παίδων.

8. Μαζανάκης Παναγιώτης κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ παίδων ανάπτυξης.

9. Βασιλάκης Αναστάσιος κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ πάιδων ανάπτυξης.

10. Μανανεδάκη Δέσποινα και η Μαυρίδη Νίκη κατέκτησαν την 4η Θέση στο διπλό σκίφ νεανίδων.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς, η Γεν, Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή, η Έφορος κωπηλασίας Άννα Τραντά, ο Αναπλ. Ταμίας Δημήτριος Μανανεδάκης καθώς και γονείς αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.

Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, καθώς και την ΑΝΕΚ LINES,  επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας .

 

ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθνική Ελλάδος Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 :: Αργυρός Βαλκανιονίκης ο Θοδωρής Χαριτάκης

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον αθλητή του ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ,  η ομάδα κωπηλασίας του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας ¨ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014¨

Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν  στις 28 Σεπτεμβρίου 2014  στη Σαλαμίνα, θα συμμετάσχουν από πλευράς ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συνολικά δεκατέσσερις  αθλητές.

Πανελλήνιοι Διασιλογικοι Αγώνες Κωπηλασίας ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014  :: Ομάδα Ν.Α.Ο. Σούδας

Πρόκειται για τις Μανανεδάκη Δέσποινα, Μανανεδάκη Κατερίνα, Μαυρίδη Νίκη, Μακριδάκη Μαρία, Βεργανελάκη Ελευθερία, και τους  Κουρκούτη Σταύρο, Κουτσούδη Γιάννη, Αρβανιτάκη Θησέα, Βαβουλάκη Γιάννη, Χατζηκώστα Γιώργο, Κοκκινάκη Γιάννη, Βασιλάκη Αναστάσιο, Χατζηκώστα Χρήστο και Μαζανάκη Παναγιώτη.

Την αποστολή που αναχωρεί το Σάββατο 27-9-2014 θα συνοδεύσει ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς, η Γεν, Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή, η Έφορος κωπηλασίας Άννα Τραντά, ο Αναπλ. Ταμίας Δημήτριος Μανανεδάκης καθώς και γονείς αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.

Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, καθώς και την ΑΝΕΚ LINES,  επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας .

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ

Εθνική Ελλάδος Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 :: Αργυρός Βαλκανιονίκης ο Θοδωρής Χαριτάκης

Με ένα Ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Κωπηλάτης του Nαυταθλητικού Ομίλου Σούδας Θοδωρής Χαριτάκης από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Visengrad της Βοσνίας.

Ο Θοδωρής στέφθηκε Αργυρός Βαλκανιονίκης στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ (4Χ) Εφήβων μαζί με τους Στέφανο Ντούσκο (ΝΟΙ), Γιάννη Πέτρου (ΙΟΘ), Καλέντζη Στέφανο (ΝΑΟΚ), αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συγχαίρουν τον Θοδωρή για τις πολύ σημαντικές αυτές διεθνείς επιτυχίες του, τον Προπονητή του Δάνο Χωματά αλλά και τους γονείς του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του και τον στηρίζουν.

Εθνική Ελλάδος Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 :: Αργυρός Βαλκανιονίκης ο Θοδωρής Χαριτάκης

Επίσης ο Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συγχαίρει την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για την πραγματικά υποδειγματική λειτουργία της καθώς και τους Προπονητές της Εθνικής Ομάδας, Gianni Postiliogne και Κώστα Κοντομανώλη, γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να στήσουν μια πραγματικά αξιόλογη ομάδα που έφερε την Ελλάδα στην 2η Θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με 5 Χρυσά, 8 Ασημένια και 5 Χάλκινα.

Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) και την Εταιρεία ALFIX- Μανουσάκης Σκαλωσιές ΕΠΕ, χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας, οι οποίοι εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Όμιλό μας.

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ο  ΘΟΔΩΡΗΣ  ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ  στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας,
  αγωνίζεται στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Προκρίσεις Βαλκανικού Πρωταθλήματος 2014 :: Ο Θοδωρής Χαριτάκης στην Εθνικη Ομάδα

Μεγάλη επιτυχία για το ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΟΥΔΑΣ η πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας του αθλητή του ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και η συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα γίνει στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014.   

Ο Θοδωρής  Χαριτάκης πήρε την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο σκιφ (1Χ) εφήβων και την 3η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων στο οποίο αγωνίστηκε με πλήρωμα-συναθλητή τον Καλέντζη Σπύρο του ΝΑΟ Κέρκυρας.


Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι 24 έφηβοι  αθλητές αγωνίστηκαν σε τρεις κούρσες σε διάστημα μικρότερο των 3 ωρών προκειμένου να διεκδικήσουν  τις 4 θέσεις της  κατηγορίας εφήβων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
   
Το Δ.Σ. συγχαίρει τον αθλητή του για την πρόκρισή  και τη συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, του εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί το ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τη συνεργασία.

 
Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα την ANEK LINES και την εταιρεία  ALFIX - ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΠΕ επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας του Ομίλου για την στήριξη  προς τους  αθλητές μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

   

Χορηγοί  

anek ergastiri rock-bar rock-houses mixelakis coffeeshop morfometal bp psaria sporofyta-teliko farma eirini-travel drakos-s anendyk stavros-spor granvousa pissadakis samaria allfix
   

Ανακοινώσεις Ομίλου  

Καλή δουλειά στο τμήμα κωπηλασίας του Ν.Α.Ο. Σούδας Δηλώσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Κώστας... Περισσότερα.....
ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014 Αποτελέσματα Αγώνων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχίες επέστρεψαν... Περισσότερα.....
ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μετά την μεγάλη επιτυχία... Περισσότερα.....
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ο ΘΟΔΩΡΗΣ... Περισσότερα.....
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο  ΘΟΔΩΡΗΣ  ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ  στην Εθνική Ομάδα... Περισσότερα.....
80 Πανελλήνιο πρωτάθλημα B' Φάση Ιωάννινα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Με μία 5η και μία 7η... Περισσότερα.....
80 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Με μία 4η Πανελλήνια Θέση, δύο έκτες και δύο ενδέκατες... Περισσότερα.....
79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καστοριά ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.... Περισσότερα.....
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διασυλλογικών Αγώνων Ν.Α.Ο. Σούδας 2013 Προς : Σωματεία - Μέλη... Περισσότερα.....
79ο Πανελλήνιο. Πρωτάθλημα Α΄ Φάση Σχοινιάς Μάϊος 2013 Με σημαντικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες γύρισαν πίσω... Περισσότερα.....
Διασυλογικοί Αγώνες Ομίλου Ερετών 2013 O ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες... Περισσότερα.....
Απολογισμός Σεπτεμβρίου 2012 με 11 μετάλλια για την ομάδα Απολογισμός Σεπτεμβρίου 2012 με 11 μετάλλια για την... Περισσότερα.....
   

Ο καιρός στη Σούδα  

   

Ημερίδα Δεξιότητας  

Ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας Παρουσιάζει  :: Ημερίδα Δεξιότητας Αρχαρίων Αθλητών

   

Χάρτης Επισκεπτών  

   

© Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας - Σχεδίαση Mάνος SV9COD