80 Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με μία 4η Πανελλήνια Θέση, δύο έκτες και δύο ενδέκατες γύρισαν τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,  που διεξήχθη στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 24-4-2014 έως και 27-4-2014, με τη συμμετοχή 28 ομίλων και 400 αθλητών.

Τα έξι (6) πληρώματα του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφεραν να πλασαριστούν σε τρεις μεγάλους τελικούς και δύο μικρούς, να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική παρουσία και να αποκομίσουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

4η Πανελλήνια Θέση: Σκιφ (1Χ) εφήβων με το ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, (πρώτη χρονιά στην   κατηγορία των   εφήβων περσινός χάλκινος πανελληνιονίκης κατηγορίας παίδων), τερμάτισε με χρόνο 7:38:96 Ο νεαρός αθλητής του Ομίλου μας θα παραμείνει έως και τις 11-5-014 στο   Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά καθώς συμμετάσχει   στο Κοινόβιο Εφήβων της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.                                

6η Πανελλήνια Θέση: Σκιφ νέων ανδρών (1Χ) – 23 με τον Χαριτάκη Θεόδωρο.

Ο μικρότερος αθλητής της κατηγορίας αυτής, που κατάφερε και πέρασε στον μεγάλο τελικό τερματίζοντας στην έκτη θέση.

6η Πανελλήνια Θέση : δίκωπος άνευ (2-) με τους: Αρβανιτάκη Ξενοφών και   Κουτσούδη Ιωάννη. Αν και αθλητές κατηγορίας παίδων κατάφεραν και μπήκαν στον μεγάλο τελικό κατακτώντας την έκτη θέση.

11η Πανελλήνια Θέση: τετραπλό σκιφ (4Χ) με τους: Βαϊραμάκη Μηνά, Βιτοράκη Γιάννη, Μαρκάκη Αντώνη και Πατεράκη Δημήτριο.

11η Πανελλήνια Θέση: Διπλό σκιφ (2Χ) νεανίδων με τις: Μανανεδάκη Δέσποινα και Μαυρίδη Πόπη.

Πολλή καλή ήταν και η παρουσία του αθλητή μας Κουρκούτη Σταύρου στο σκιφ (1Χ) εφήβων.

Την αποστολή των δέκα (10) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς, η Γεν. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη και η Έφορος κωπηλασίας Τραντά Άννα.

Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη αποστολή τους.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον επίσημο χορηγό της Ομάδας μας ALFIX MANOΥΣΑΚΗΣ – ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, καθώς και την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) για την στήριξη της στον Όμιλο.
                                                                                                                                  

                                                                                                                                         Για το   Δ.Σ.  

79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καστοριά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΟΥ Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ
«Χωρίς αγώνα και κόπο δεν γίνεται τίποτε»
 

Με ένα χάλκινο μετάλλιο,  μία 4η και μία ενδέκατη πανελλήνια θέση γύρισαν  τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την B΄ Φάση του 79ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,   που διεξήχθη στη λίμνη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την 20-21/ 7-2013, με τη συμμετοχή 28 ομίλων και πάνω από 310 αθλητών.

Τα τρία (3) πληρώματα του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφεραν να πλασαριστούν σε δύο μεγάλους τελικούς  και ένα μικρό τελικό  και να πραγματοποιήσουν  μια εξαιρετική παρουσία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

 

  • 3η  Πανελλήνια Θέση: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Σκιφ (1Χ) παίδων  με το ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ο οποίος πραγματοποιώντας μία απίστευτη κούρσα, τερμάτισε με χρόνο 7:31:46 (ο καλύτερος φετινός), με μόλις 5΄ δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο και αφήνοντας εκτός μεταλλίων  βαλκανιονίκες αθλητές   μέλη  της εθνικής ομάδας. Ο ανωτέρω αθλητής τέλος  Αυγούστου θα λάβει μέρος στις προκρίσεις της εθνικής ομάδας για τους  Βαλκανικούς  Αγώνες του Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.                          
  •  4η  Πανελλήνια Θέση: τετράκωπος άνευ (4-) παίδων με τους:  Αρβανιτάκη Ξενοφών, Αλευράκη Μάριο,     Χατζηδάκη Ανδρέα  και  Σαριδάκη Ιωάννη.
  • 11η Πανελλήνια Θέση:  τετραπλό σκιφ (4Χ) παίδων με τους: Μπουλταδάκη Νικόλαο, Καλογρίδη Εμμανουήλ, Καρλαύτη Θέμη και Οικονόμου Ελευθέριο.

Την αποστολή των εννέα (9) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν  ο προπονητής κ.  Δάνος Χωματάς,  η  Γεν. Γραμματέας  κα Κελαϊδή Πέπη  και ο έφορος βόλεϊ κ. Στέλιος Κοκάκης.
Το Δ.Σ. Του  Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και  τους αθλητές  για την μεγάλη  επιτυχία τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη αποστολή τους.
Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) για την  στήριξη της στον Όμιλο.
 
                                                                                                           Για  το   Δ.Σ.
                                                                                                      Η Γεν. Γραμματέας
                                                                                                 
                                                                                                            Π. Κελαίδή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διασυλλογικών Αγώνων Ν.Α.Ο. Σούδας 2013

Προς : Σωματεία - Μέλη ΕΚΟΦΝΣ.                                                         Σούδα 10-6-2013

ΚΟΙΝ : ΕΚΟΦΝΣ – ΚΕΔ                                                                        Αριθ. Πρωτ. 90

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διασυλλογικών Αγώνων Ν.Α.Ο. Σούδας 2013

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας προκηρύσσει ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας με τους παρακάτω όρους και πρόγραμμα :

1.- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στον κόλπο της Σούδας μπροστά από τον λιμενίσκο ναυτάθλησης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας και κατά μήκος αυτού.

2.- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

α/α

Ώρα

Αγώνισμα

Απόσταση (Μέτρα)

1

09:00

Διπλό σκίφ (2Χ) κορασίδων ανάπτυξης (1999-2000)

1.000

2

09:15

Σκιφ (Χ) Κορασίδων ανάπτυξης (2001)

1.000

3

09:30

Διπλό σκίφ (2Χ) κορασίδων ανάπτυξης (2001)

1.000

4

09:45

Διπλό σκιφ (2Χ) παίδων ανάπτυξης (2001)

1.000

5

10:00

Σκιφ (Χ) παίδων ανάπτυξης (1999-2000)

1.000

6

10:15

Διπλό Σκιφ (2Χ) παίδων ανάπτυξης (1999-2000)

1.000

7

10:30

Σκιφ (Χ) Παίδων

1.000

8

10:45

Διπλό σκιφ (2Χ) παίδων

1.000

9

11:00

Διπλό σκιφ (2Χ) νεανίδων

1.000

10

11:15

Σκιφ (Χ) Εφήβων

1.000

11

11:30

Σκιφ (Χ) Κορασίδων

1.000

12

11:45

Διπλό σκιφ (2Χ) Εφήβων

1.000

13

12:00

τετραπλό σκιφ (4Χ) παίδων

1.000

14

12:15

τετραπλό σκιφ (4Χ) εφήβων

1.000

Το πρόγραμμα των αγώνων θα τροποποιηθεί εφόσον δηλωθούν περισσότερες από 6 συμμετοχές στα αγωνίσματα και θα σχηματισθούν κατά την κλήρωση σε ξεχωριστές σειρές και με ξεχωριστούς νικητές κάθε σειράς.

3.- ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Στους αγώνες ισχύει ο κανονισμός της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για την αυστηρή τήρηση του εν λόγω κανονισμού με σκοπό την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων. Τα σωματεία και οι αθλητές τους συμμετέχουν με ιδία αυτών ευθύνη. Υπενθυμίζεται η υποχρέωση να είναι όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές/αθλήτριες εφοδιασμένοι με πρόσφατα θεωρημένα δελτία υγείας (σύμφωνα με τις εγκυκλίους της ΕΚΟΦΝΣ)

4.- ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σωματεία – μέλη της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών κατ’ αγώνισμα.

5.- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρέπει να φθάσουν στο Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 προκειμένου να επιτευχθεί η αρτιότερη οργάνωση των αγώνων. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γράφεται ο αριθμός δελτίου αθλητού της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και το έτος γέννησης.

6.- ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΚΛΗΡΩΣΗ

Η σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων , αγωνοδίκου επιτροπής και οργανωτικής επιτροπής καθώς και η κλήρωση των διαδρομών θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Ν.Α.Ο.Σούδας (εντός του Ναυταθλητικού Κέντρου) την 6-7-2013 υπό την προεδρία της αλυτάρχη των αγώνων κ. ΣΑΜΙΟΥ. Παρακαλούνται τα συμμετέχοντα σωματεία και η αγωνόδικος επιτροπή να στείλουν εκπροσώπους.

7.- ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΙΒΟΥ

Θα υπάρχει μικρή σήμανση στίβου. Για προθέρμανση θα χρησιμοποιηθεί ο κολπίσκος που εκτείνεται ανατολικότερα από τον προβλήτα του Ναυταθλητικού Κέντρου .

8.- ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ιατρική ομάδα θα υπάρχει στον χώρο του τερματισμού σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

9.- ΕΠΑΘΛΑ

Στους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν

α. Κύπελλο στο σωματείο της νικήτριας λέμβου.

β. Διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές των πρώτων τριών λέμβων.

10.- ΠΑΡΟΧΕΣ

Για την μεταφορά των αθλητών – αθλητριών αναμένεται παροχή έκπτωσης από την ΑΝΕΚ Lines. Με νεώτερο έγγραφό μας θα σας γνωστοποιηθεί το ποσοστό έκπτωσης μεταφοράς. Θα χορηγηθεί μικρό γεύμα φρούτο – νερό – χυμός ανά αθλητή μετά το πέρας των αγώνων.

11.- ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΕΜΒΩΝ

Τα σωματεία θα συμμετάσχουν στον αγώνα με δικές τους λέμβους. Υπάρχει πολύ μικρή δυνατότητα διαθέσεως λέμβων από τον Ν.Α.Ο.Σούδας.

12.- ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Όπως έχει ορισθεί από την Κ.Ε.Δ.

13.- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παρακαλούνται τα σωματεία να τηρήσουν τις ημερομηνίες δηλώσεων για την διευκόλυνση της οργανωτικής επιτροπής. Η Οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος των αγώνων λόγω ανωτέρας βίας. Επισημαίνεται ότι οι αρχηγοί των ομάδων πρέπει να έχουν στην διάθεσή της αγωνοδίκου επιτροπής τα δελτία των αθλητών –τριών (ανανεωμένα)

14.- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γεν Γραμματέα του Ν.Α.Ο Σούδας κ. Πέπη Κελαϊδή στον Έφορο Κωπηλασίας κ. Μάνο Χατζηκώστα και στον Προπονητή κ. Δάνο Χωματά.

 

79ο Πανελλήνιο. Πρωτάθλημα Α΄ Φάση Σχοινιάς Μάϊος 2013

Με σημαντικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες γύρισαν πίσω τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 79ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 9-5-2013 έως και 12-5-2013, με τη συμμετοχή 29 ομίλων και πάνω από 410 αθλητών.
Τα πληρώματα του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφεραν να πλασαριστούν σε μεγάλους και μικρούς τελικούς και να πραγματοποιήσουν μια πραγματικά καλή παρουσία .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

• 5η Πανελλήνια Θέση: Σκιφ (1Χ) εφήβων με το Βλαχοδήμο Φώτη.
• 5η Πανελλήνια Θέση: Δίκωπος ανδρών (2-) με τους Κερδέλα Αναστάσιο και Παλιούρα Ξενοφών
• 7η Πανελλήνια Θέση: Διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων με τους Σαριδάκη Γιώργο και Χαριτάκη Θεόδωρο, οι οποίοι
έκαναν και τον 4ο Πανελλήνιο χρόνο .
• 7η Πανελλήνια Θέση : Διπλό σκιφ (2Χ) ελαφρών βαρών ανδρών με ους Βλαχοδήμο Φώτη και Σαριδάκη
Γιώργο .
• 9η Πανελλήνια Θέση: Διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων με τους Νικολιδάκη Δημήτρη και Αμερικάνο Βαγγέλη.
• 10η Πανελλήνια Θέση : Οκτάκωπος (8+) εφήβων με τους Βλαχοδήμο Φώτη, Κόττα Βασίλειο, Καλαγάνη
Παναγιώτη, Μπουλταδάκη Νίκο, Σαριδάκη Γιάννη, Αρβανιτάκη Ξενοφών, Οικονόμου
Λευτέρη, Καλογρίδη Μανόλη.
• 10η Πανελλήνια θέση: τετραπλό σκιφ (4Χ) εφήβων με τους Κόττα Βασίλειο, Καλαγάνη Παναγιώτη,
Νικολιδάκη Δημήτριο και Καλογρίδη Γιάννη.
• 10η Πανελλήνια θέση: διπλό σκιφ (2Χ) νεανίδων με τις Αγγελάκη Ιωάννα και Μαυρίδη Πόπη
• Καλή ήταν και η παρουσία στο σκιφ (1Χ) ανδρών του Νινολάκη Ιωάννη ο οποίος κατάφερε να προκριθεί μέχρι και τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Την αποστολή των είκοσι (20) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν η Γεν. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη και ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς.
Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την καλή παρουσία τους στους αγώνες.

Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) για την στήριξη της στον Όμιλο καθώς και το κατάστημα ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ και προσωπικά τον κ. Μιχελάκη Ιωάννη για την χορηγία του στην ομάδα της κωπηλασίας.

Διασυλογικοί Αγώνες Ομίλου Ερετών 2013

O ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας του Ομίλου Ερετών "Στη μνήμη Παύλου Δαμαλά¨που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Μαραθώνος την 21-4-2013 υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) με τη συμμετοχή κωπηλατικών ομάδων από 13 Ομίλους απ΄ όλη την Ελλάδα και πάνω από 150 αθλητές.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σούδας, στην πρώτη εφετινή του αποστολή, και λίγες ημέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, συμμετείχε στους αγώνες του Ομίλου Ερετών με 29 αθλητές που στελέχωσαν τα πληρώματα και η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάκλινα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:
1η Θέση: τετραπλό Ανάπτυξης με τους Βαβουλάκη Ιωάννη, Κουταλώνη Μάρκο,
Ψαράκη Αντώνη και Ψαρουδάκη Νικόλαο.
2η Θέση : σκιφ παίδων με το Χαριτάκη Θεόδωρο.
3η Θέση: διπλό σκιφ εφήβων με τους Σαριδάκη Γιώργο και Χαριτάκη Θεόδωρο.
3η θέση : σκιφ κορασίδων ανάπτυξης με τη Βεργανελάκη Ελευθερία
3η θέση: τετραπλό παίδων με τους Σαριδάκη Γιάννη, Αρβανιτάκη Ξενοφώντα, Μπουλταδάκη Νίκο και Οικονόμου Ελευθέριο.


• 4η θέση : διπλό σκιφ εφήβων : τους Βλαχοδήμο Φώτη και Κόττα Βασίλειο
• 4η θέση: διπλό σκιφ παίδων ανάπτυξης : Χατζηδάκης Βασίλης-Ψαρουδάκης Γιάννης
• 4η θέση :διπλό σκιφ παίδων : Αρβανιτάκης Φώντας-Σαριδάκης Γιάννης
• 4η θέση: διπλό σκιφ ανδρών : Σαριδάκης Γιώργος-Βλαχοδήμος Φώτης
• 4η θέση: διπλό σκιφ ανδρών : Κόττας Βασίλης-Καλαγάνης Παναγιώτης
• 4η θέση :διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης : Μανανεδάκη Δέσποινα- Αγγελάκη Εύα
• 5η θέση διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης : Μανανεδάκη Κατερίνα – Καρτσάκη Γεωργία
• 5η θέση: διπλό σκιφ παίδων: Αλευράκης Μάριος – Χατζηδάκης Ανδρέας
• 5η θέση: διπλό σκιφ παίδων: Μπουλταδάκης Νίκος – Οικονόμου Ελευθέριος
• 6η θέση: διπλό σκιφ παίδων : Καλογρίδης Μανόλης – Καρλαύτης Θέμης
6η θέση: διπλό σκιφ παίδων : Δρυγιαννάκης Γιάννης- Κοκκινάκης Γιάννης


Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν η Γ. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη και φυσικά ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς.
Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την καλή παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Όμιλο Ερετών για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 9-5-2013 έως και 12-5-2013 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) για την στήριξη της στον Όμιλο

 

   

Χορηγοί  

anek ergastiri rock-bar rock-houses mixelakis coffeeshop morfometal bp psaria sporofyta-teliko farma eirini-travel drakos-s anendyk stavros-spor granvousa pissadakis samaria allfix
   

Ανακοινώσεις Ομίλου  

80 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Με μία 4η Πανελλήνια Θέση, δύο έκτες και δύο ενδέκατες... Περισσότερα.....
79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καστοριά ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.... Περισσότερα.....
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διασυλλογικών Αγώνων Ν.Α.Ο. Σούδας 2013 Προς : Σωματεία - Μέλη... Περισσότερα.....
79ο Πανελλήνιο. Πρωτάθλημα Α΄ Φάση Σχοινιάς Μάϊος 2013 Με σημαντικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες γύρισαν πίσω... Περισσότερα.....
Διασυλογικοί Αγώνες Ομίλου Ερετών 2013 O ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες... Περισσότερα.....
Απολογισμός Σεπτεμβρίου 2012 με 11 μετάλλια για την ομάδα Απολογισμός Σεπτεμβρίου 2012 με 11 μετάλλια για την... Περισσότερα.....
Πρόσληψη Προπονητού κωπηλασίας Πρόσληψη προπονητού Κωπηλασίας Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού... Περισσότερα.....
Προς τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ Κωπηλάτριες - Κωπηλάτες μας Προς τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ μας Αλεξάνδρα... Περισσότερα.....
Επιλογή Αθλητού του ΝΑΟΣ στο Εθνικό κοινόβιο Ανάπτυξης   Μετά την αξιόλογη παρουσία των Αθλητών... Περισσότερα.....
78ο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Με σημαντικές επιτυχίες αλλά και πολλές... Περισσότερα.....
2η Πανελλήνια Νίκη του Ν.Α.Ο. Σούδας 2ηΠανελλήνια Νίκη για την Κωπηλασία του Ναυταθλητικού... Περισσότερα.....
Επιτυχίες αθλητών του ΝΑΟ Σούδας στον Σχινια 1-4-2012 Επιτυχίες αθλητών του ΝΑΟ Σούδας στους αγώνες κωπηλασίας... Περισσότερα.....
   

Ο καιρός στη Σούδα  

Μερικώς νεφελώδης

26°C

Σούδα Κρήτη

Μερικώς νεφελώδης
Υγρασία: 61%
Άνεμος: ΔΒΔ με 20.92 χλμ/ώρα
Δευτέρα
Αίθριος
25°C    32°C
Τρίτη
Αίθριος
22°C    33°C
Τετάρτη
Μερικώς νεφελώδης
19°C    27°C
   

Ημερίδα Δεξιότητας  

Ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας Παρουσιάζει  :: Ημερίδα Δεξιότητας Αρχαρίων Αθλητών

   

Χάρτης Επισκεπτών  

   

© Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας - Σχεδίαση Mάνος SV9COD