Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών
info@naosoudas.gr 697 9643075

Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας - Βόλεϋ

Καλώς ήλθατε στον Ναυταθλητικό Αθλητικό Όμιλο Σούδας τμήμα Βόλεϋ

Τα μέλη, οι αθλήτριες, οι φίλαθλοι του Ομίλου, και το  Δ.Σ του Ν.Α.Ο Σούδας, είμαστε υπερήφανοι για την μεγάλη πρόοδο των τελευταίων χρόνων, διατηρώντας την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Το πρόσφατο αποτέλεσμα του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών ανέδειξε νικήτρια την ομάδα μας, και της πρόσφερε το εισιτήριο για τη συμμετοχή της σε αγώνες ανώτερης κατηγορίας, στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών. 

Ταυτόχρονα όμως αισθανόμαστε τεράστια ευθύνη και ανησυχία σχετικά με την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή αυτή.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ν.Α.Ο Σούδας καλύπτει τα έξοδά του αποκλειστικά από έσοδα που προκύπτουν από τις εισφορές των μελών και τις χορηγίες, καθώς η κρατική χρηματοδότηση είναι ελάχιστη έως μηδενική. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους Χανιώτες επιχειρηματίες και να ζητήσουμε την συνεισφορά σας έτσι ώστε το όνειρο της ομάδας να γίνει πραγματικότητα και να κάνει υπερήφανους όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τον αθλητισμό του νομού μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθειά μας παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.